Expozdrowie
Image default
Jobs and trainings

Welke competenties heeft een medewerker in de melkveehouderij nodig?

Natuurlijk is het belangrijk dat je van dieren houdt als je op een boerderij werkt. Verder ben je verantwoordelijk voor het melken van de dieren en het helpen zuivel maken. Als medewerker in de melkveehouderij is het aan jou de taak om de dieren op de best mogelijke manier te melken. Om als Poolse werknemer te werken op een Nederlandse boerderij heb je hier echter wel al wat ervaring voor nodig. Door het uitgebreide netwerk en het goed kunnen inschatten van wat jij kunt, weet je zeker dat je met deze specialist een geschikte baan vindt.

Kies hoe jij wilt werken op een Nederlandse boerderij

Wil je als Pool in Nederland werken en wil je direct na aankomst in Nederland aan de slag? Er zijn verschillende banen beschikbaar. Als je echt van de natuur en van dieren houdt is het werken op een Nederlandse boerderij echt wat voor jou. Je kunt hier namelijk aan de slag als medewerker in de melkveehouderij. Kies voor het opvoeden van lammetjes, totdat ze instaat zijn om zelf te drinken of ga voor een baan als melker. Jij bent dan verantwoordelijk voor het werken in een melkstal. Ben je geïnteresseerd in een van de functies? Stuur dan direct je gegevens, je cv en je motivatie naar de specialisten van Sterwerk. Zij hebben een uitgebreid netwerk, spreken vloeiend Pools en zoeken de perfecte Nederlandse boerderij waar jij kunt werken.

Lammeren opvoeden tijdens het werken op een Nederlandse boerderij

Ben jij als Pool op zoek naar een leuke baan in Nederland? Ga dan als lammerenverzorger aan de slag. In 2 tot 8 weken ben jij verantwoordelijk voor het opvoeden van allerlei lammeren. Denk hierbij aan het voederen, aflammeren en zelfstandig leren drinken. Net zolang totdat de dieren groot genoeg zijn om melk te geven. Liever een andere functie als medewerker in de melkveehouderij? Bij een specialist als Sterwerk kan het allemaal. Je kunt hier bijvoorbeeld ook aan de slag als melker van koeien, schapen en geiten. Geïnteresseerd geraakt? Stuur dan je gegevens, cv en motivatie naar deze specialist, dan neemt deze zo snel mogelijk contact met je op.